Utrecht

Utrecht

Yeah, FuckUp Nights Utrecht is verhuisd naar Ekko Utrecht. En wat een ontzettend leuke, verrassende en volle eerste editie was het! Falen in de liefde belicht van verschillende kanten; een trouwambtenaar (die zelf ook heel graag trouwt), een filmmaakster, een psycholoog, een flirt coach en een live gesprek over een gefaalde. Dank iedereen voor hun komst, verhalen en betrokkenheid. En voor de volgende keer (13 juni) bestel tijdig je kaarten!

FuckUp Nights is een wereldwijd evenement waarbij tegelijkertijd in 200 steden, van Tokio tot New York en nu ook in Utrecht, bad practises in het zonnetje worden gezet. Tijdens de FuckUp Night vertellen 4 sprekers in 7 minuten over hun verkeerde beslissingen, nare tegenslagen en fatale inschattingsfouten binnen hun (voormalige) projecten. Kortom: they fucked up.

In deze tijd waarin we gewend zijn om vooral onze successen te delen is het doel van FuckUp Nights juist om openheid te geven over het maken van fouten. Iedereen maakt ze alleen je hoort er zo weinig over. En dat terwijl je er zoveel van kunt leren.¬†FuckUp Nights Utrecht is een netwerkavond vol flops, fiasco’s en faillissementen waarbij we onder het genot van een biertje stoppen met ons hiervoor te schamen.

FuckUp Nights Utrecht heeft de afgelopen 2,5 jaar in Vechtclub XL gestaan, wij bedanken VCXL voor de samenwerking!

Fail Lowlands wordt georganiseerd door TivoliVredenburg ism FuckUp Nights Utrecht en FuckUp Nights Amsterdam en het Instituut voor Faalkunde.

Het Faal Festival in TivoliVredenburg wordt georganiseerd door TivoliVredenburg ism FuckUp Nights Utrecht en het Instituut voor Faalkunde.

Jouw FuckUp delen op ons podium? Gebruik onderstaand formulier. 

 

Komende editie(s)

Donderdag 13 juni 2019 – Ekko Utrecht

Koop je kaartje

VechtclubXL

 

Voorgaande editie(s)

Donderdag 14 februari 2019 – Falentijns editie – Ekko Utrecht

3 maart 2018 Faalfestival
(@TivoliVredenburg)

17, 18 en 19 augustus LowLands 2018
(@Biddinghuizen)

FuckUp Nights Utrecht (regulier)
8 sept 2016, 15 dec 2016,
6 april 2017, 8 juni 2017, 5 okt 2017,
25 jan 2018, 5 jul 2018, 18 okt 2018.
(@Vechtclub XL)

Contact Fuckup Nights Utrecht

5 + 12 =

Want to organize FUN in your city?

Subscribe to our Newsletter and receive a free copy of the Fuckup Book

You have Successfully Subscribed!