În luna martie ne uităm la femei cu cei mai blânzi ochi și le oferim cele mai frumoase gânduri, daruri, îmbrățișări. Tiparul lunii martie este despre cum răsfățăm femeia și o privim ca pe o zeiță. Fuckup Nights Timișoara îi păstrează umanitatea și o pune să coboare de pe piedestal tocmai atunci când în jur sunt întinse flori, bomboane de ciocolată și să vorbească despre eșec.

E o provocare, spunem noi, să accepți să-ți arăți rănile atunci când ți se cer doar calitățile.

Adina Bugescu, Mihaela Vețan și Lia Pfeiffer povestesc în 15 martie despre așteptări, eșec, încăpățânare, lecții învățate.

Adina Bugescu este Pre-Sales Manager la Prospero, un brand timișorean de brutărie și patiserie pecare publicul îl iubește mult. Până la această relație de iubire constantă, Adina a spus că au fost și dezamăgiri. Ar crede cineva că o rețetă de produs care înseamnă pâine sau zahăr nu poate fi de succes? Cine nu iubește carbohidrații?

Mihaela Vețan este Co-Fondator Reciproc, antreprenoare socială, o curajoasă dacă ne lasă să spunem asta. Dar de multe ori curajoșii duc lupte și se odihnesc la final. Mihaela are o capacitate fantastică de a păstra energia care hrănește efortul luptei, chiar dacă dezamăgirile din mediul de business sunt la tot pasul. Abia așteptăm să ne spună cum face asta.

Lia Pfeiffer este Designer de Jucării lși a creat Atelierul de Pufoșenii, o creativă. Jucăriile pe care le face prind viață în poveștile copiilor, dar și în cele ale adulților. Lia a fost acum câțiva ani web developer. Eeeei, de unde un IT-ist cu atâta imaginație pentru culoare, foarfeci, materiale, ac și ață? Cum a găsit stabilitatea și câte trânte a avut pe parcurs? În 15 martie ne spune și povestea, ne și răspunde la întrebări.

Haideți la AMBASADA, în 15 martie, de la ora 19.00, iar înainte vă rugăm să vă înscrieți aici: https://goo.gl/nDeTPa

Învitați prietene și prieteni, luați curaj pentru a experimenta tot ce ne scoate viața în cale, dați curs ideilor de afaceri!

Doamnelor, să prindeți curaj că și voi puteți crea cifre de afaceri!

Shares
Share This