Joia aceasta, 27 septembrie, ne găsește la AMBASADA, unde organizăm cea de-a 9-a ediție Fuckup Nights Timișoara. Începând cu ora 19:00, vom asculta patru creativi care ne vor povesti despre eșecurile peste care au dat în viață, cum le-au depășit și ce au învățat din ele. Înscrierea la eveniment se face aici: https://bit.ly/2PRgfOg.

Alexandra Pintea (Varnava)
Călătoare și povestitoare, Alexandra Pintea (Varnava) este în prezent om de comunicare la Centrul Cultural German Timișoara. Chiar dacă are un sac plin de episoade de “dat în bară și cu capul de pragul de sus”, Alexandra este o fire pozitivă și are (aproape) mereu cu zâmbetul pe buze.

Lucian Mircu 
De-a lungul celor 12 ani în care a fost copywriter independent și scenarist pentru branduri precum KissFm, Cronica Cârcotașilor, Verde pentru Biciclete și Ceau, Cinema!, Lucian a dobândit o experiență variată și multe povești “din culise” pe care suntem nerăbdători să le auzim.
Din 2007, este cronicar de film în revista 24 FUN, Liternet și pe blogul colectiv Marele Ecran, iar în 2011 a devenit “soldat al cinema-ului” prin Asociația Marele Ecran și prin festivalul Ceau, Cinema!.

Andrea Wolfer
Cu începuturi pe scena teatrului independent şi cel instituționalizat, Andrea este atrasă de artele spectacolului, fiind și educată în această nișă.
Pe lângă scenă, a intrat în lumea pedagogiei teatrale în 2012, unde a lucrat cu copii și adolescenți în ateliere de teatru, iar din 2017 explorează la Teatrul German din Timişoara lumea dramaturgiei, ca secretar literar.
Cea mai nouă preocupare o are însă la Centrul de Arte Diverse Misc, unde activează ca Vizionar, Membru Fondator şi femeie de serviciu.

Gabriel Amza
Pasionat de fotografie de la 18 ani, când a descoperit prima dată ce poate face un aparat, scopul lui Gabriel este de a-şi analiza si re-interpreta mediul înconjurător şi trăirile interioare printr-un limbaj vizual universal: fotografia.
În 2014 și-a lansat prima cartea de fotografie ”Ion”, urmând ca la finalul acestui an să lanseze încă o carte, intitulată ”Genius Loci”. A fost şi colaborator al NPR și Vice Romania, iar fotografiile lui au fost expuse în galerii din România, Suedia și SUA.
În prezent, Gabriel își concentrează toată energia în Misc, unde este Director Artistic, Membru Fondator și Zilier.

 

Prin ce experiențe plăcute și mai puțin plăcute au trecut cei 4 vorbitori, cum și-au depășit inevitabilele obstacole din viață și care sunt concluziile trase în urma lor – le aflăm pe toate la Fuckup Nights Timisoara #vol.9.

Ascultă-le împreună cu noi în 27 septembrie, la AMBASADA, și lasă eșecul să te învețe. Înscrierea la eveniment se face aici: https://bit.ly/2PRgfOg.

Shares
Share This