Fuckup Nights Bucharest

Un pas greșit, un salt înainte. Poveștile profesioniștilor și întreprinzătorilor români care au transformat eșecuri profesionale în lecții personale .

Fuckup Nights Bucharest volume III

Povestea continuă. Alătură-te unei comunități de peste 200.000 de prieteni.

 Povestea FuckUp Nights

Fuckup Nights este o mișcare globală. Primul FuckUp Night a avut loc în Mexic în anul 2012. De atunci, ne strângem în fiecare lună în peste 140 de orașe din întreaga lume pentru a bea o bere și a asculta trei povești despre eșec.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să îi facem pe românii care participă la evenimentele FuckUp Nights și care ascultă poveștile pe care le spunem online să lase în urmă prejudecățile care îi opresc din a-și pune în practică ideile și de a crea proiecte cu impact sau schimbări în viața personală și profesională.

Mai multe...
Conceptul a evoluat de la o discuţie între cinci prieteni care au simţit nevoia de a elimina asocierea termenului “eşec” cu un stigmat (să se elibereze de teama de a da greș). Împreună și având propriile experiențe antreprenoriale, au crezut cu tărie în ideea de a promova eșecul ca pe un pas pozitiv pe care toată lumea trebuie să îl depășeasă în drumul către succes. Această lectie a fost extrasă de catre cei cinci prieteni din nenumăratele povești despre eșecul unora dintre cele mai admirate persoane din Mexic, poveşti nepublicate în cărți, reviste sau expuse în forumuri. Acesta este lucrul pe care și-au propus să îl schimbe în Mexic și, cu ajutorul tău, în lumea întreagă. În cadrul fiecărui eveniment fiecare dintre cei trei sau patru prezentatori își spune povestea incluzând patru aspecte: Ce proiect au avut? Ce nu a mers bine? Ce au învățat? Ce ar face diferit? Prezentatorii fac parte din domenii variate precum: artă, arhitectură, tehnologie, antreprenoriat, medicină (un medic care acum câțiva ani și-a deschis un sex shop care a dat faliment). Fiecare dintre ei își spune povestea în 10 imagini (fiecare proiectată timp de 10 secunde) urmată de întrebări şi răspunsuri, evenimentul încheindu-se cu o sesiune de networking.

Fuckup Nights Bucharest #volume3 | 21 aprilie

Fuckup Nights Bucharest se întoarce cu a 3-a ediție în care spunem lucrurilor pe nume. Povestea continuă în parteneriat cu YouthHUB.

Fuckup Nights promite o experiență de calitate, cu substanță, care conține lecții de viață din povesti reale, asumate și trăite de profesioniști și de întreprinzători români. Diferența dintre Fuckup Nights (FUN) și alte evenimente cu temă asemănătoare este că FUN promovează la nivel mondial cultura depășirii prejudecăților despre eșec, într-o mare comunitate de prieteni. Dacă ești în căutarea inspirației, dornic să faci networking de calitate, dacă vrei să-ți validezi ideile sau pur și simplu să participi la un eveniment diferit, hai la Fuckup Nights.

Speakeri | Fuckup Nights Heroes

Fii un FuckUpper!

Contribuția ta e răsplătită cu o băutură din partea casei și cu voie bună. Împarte seara cu prietenii tăi!

Anca Baniță

Anca Baniță

Communication Manager la Let's Do It, Romania!, Personal Branding Trainer

Andrei Aradits

Andrei Aradits

Actor

Irina Caraivan

Irina Caraivan

Co-fondator We are Here si MyKey si Co-fondator, Project Manager si Web Designer la Code Machiner

Marius Mitroi

Marius Mitroi

Consultant Innovation Funds

Cum se desfășoară Fuckup Nights
3 sau 4 speakeri își prezintă poveștile proiectelor care nu au mers conform planului, astfel încât să scoată în evidență:

  1. Ce proiect au întreprins?
  2. Ce nu a mers bine?
  3. Ce au învățat?
  4. Ce ar face diferit?

Fiecare poveste durează 7-8 minute. La sfârșitul fiecărei prezentări, vorbitorii interacționează cu publicul și primesc întrebări. La finalul prezentărilor facem o poză de grup și dăm startul serii de networking. Noi încercăm să aducem suficientă bere ca tu să te întinzi la discuții după care să pleci inspirat și plin de energie.

Locația | YouthHUB
  Adresă: Str. Ion Neculce nr .74, Corp B, Sector 1, București Hartă: Localizare YouthHUB

Fuckup Nights în presa internațională

Contribuie | Fii un Fuckup Nights Hero!

Fuckup Nights este în primul rând un spațiu conceput pentru curaj, ieșirea din anonimat, povești autentice și comunitate. Vrem să construim alături de tine experiențe care să facă diferența. Completeză acest formular cu feedback, idei și/sau recomandări.

Testimoniale

Am avut onoarea de a fi speaker la prima editie a FUN din Romania. Este un concept foarte interesant si de mare valoare. Lectiile cele mai bune le invatam din greseli, iar pentru mine, a impartasi cu ceilalti a fost o mare bucurie. Sa iti inveti lectia si sa descoperi darul din spatele ei este un mecanism ce se poate invata si aplica, iar FUN chiar asta face! Atmosfera a fost excelenta, m-am simtit printre prieteni in fiecare moment. Felicitari Veronia, Lelia si Alex pentru organizare! Recomand oricarei persoane interesate de propria dezvoltare!

Dana Burghel

Executive Team Coach, Obliolearning

Fuckup Nights este evenimentul care ne lipsea. Suntem o nație atât de orgolioasă încât nu avem curajul sa ridicam mâna și sa spunem ca am dat-o în bară și poate a venit momentul sa învățăm din greșeli. Ale noastre și ale altora. Pentru antreprenori, freelanceri și orice om care a început sa își dea seama cam ce vrea pe lumea asta Fuckup Nights este acel singur curs la care nu are voie sa aibă nicio absență.

Olivia Vereha

Inițiativa România

Parteneri media

rp ss sub25

  Logo_grey

Newsletter

Dacă vrei să fii primul care primește noutățile Fuckup Nights din România dă click pe butonul de mai jos.

Powered by

logo

bucharest@fuckupnights.com

BLOG

Poveștile de la Fuckup Nights vol. II

Vinerea trecută ne-am petrecut seara la Youth HUB în compania a 4 vorbitori care au împărtășit experiența lor împreună cu 70 de participanți. Ți-am pregătit, mai jos, un rezumat al fiecărei povești, pentru că niciodată nu strică o scurtă recapitulare a unor lecții valoroase…

Vino la FuckUp Nights să descoperi cum poveștile insuccesului deschid căi neașteptate spre succes.

65% dintre antreprenorii români consideră frica de eșec în continuare a fi un obstacol major în România, dupa EY Entrepreneurship Barometer 2015. Conform lor, societatea nu ne vede încă cu ochi buni atunci când greșim, iar asta ne împiedică să începem. Paradoxal, românii fac parte și dintre europenii care ar tinde cel mai mult către antreprenoriat. Mulți ar vrea să-și ia viața în propriile mâini, dar ceva îi ține în loc…

Subscribe to our Newsletter and receive a free copy of the Fuckup Book

In one monthly update from Fuckup Nights

You have Successfully Subscribed!