A doua ediţie Fuckup Nights Timişoara va avea loc în 31 mai.

Veţi avea ocazia să aflaţi trei poveşti interesante din zona de business, din mediul antreprenorial social şi din domeniul vânzărilor şi comunicării. Trei speakeri ne vor da exemple din trei domenii diferite despre cum au trecut prin eşec şi cum au ajuns la succes.

Ioana Vartosu este una dintre cele mai ambiţioase persoane pe care o cunoaştem. Şi când o năpădesc provocările, rămâne cu aceleaşi intenţii şi aşteaptă să o năpădească şi soluţiile. Cam aşa s-a întâmplat cu proiectul ei de renovare a secţiei de pediatrie a Spitalului de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara. Ne va povesti în 31 mai cum au fost lunile de început, când a fost un fel de om orchestră, şi cum s-a schimbat totul 180 de grade, la un moment dat. Mottoul de viaţă al Ioanei este “fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume“.

Florin Cornianu ne va povesti la a doua ediţie Fuckup Nights Timişoara cum a rămas fără bani, alături de partenerul său, după 6 luni în care a crezut că afacerea pornită merge ca pe roate. O asociere nepotrivită cu o platformă online a distrus peste noapte rezultatele mai multor luni de muncă. Cu moralul praf, cu resurse zero, Florin şi colegul său au reuşit să pună pe picioare un nou proiect de mare succes. Ne bucurăm şi noi de proiectul 123ContactForm deoarece datorită lui gestionăm cu lejeritate înscrierile la evenimentele #Fuckup#Nights #Timişoara.

Al treilea speaker la #Fuckup #Nights #TimişoaraOltea Zambori, om de vânzări și iubitor de teatru, film, muzică și ce-o mai fi frumos pe lume. După 14 ani de vândut diverse (de la telefonie mobilă la automacarale) a schimbat macazul brusc, la 31 de ani, când și-a dat seama că dezvoltarea industriei online în România i-ar putea aduce slujba mult visată, aceea de a lucra în PR. A învățat meserie de la practicieni, nu din cărți, iar după trei ani și jumătate de freelancing și-a deschis, împreună cu Cristina Putan, o agenție de relații publice, PRbeta. Învață constant despre oameni și felurile lor de a fi, îi place vinul roșu și cafeaua tare, iar dacă de undeva se aude și puțin jazz, viața e perfectă. Ne va povesti cum “a dat de gard” un business în Sibiu şi cum încă mai învaţă din acel moment.

Vă invităm să vă bucuraţi de experienţa celor trei în 31 mai, la AMBASADA, de la ora 19.00.

Pentru înscrieri, folosiţi acest link: https://goo.gl/jf9EdE

Subscribe to our Newsletter and receive a free copy of the Fuckup Book

We will send you monthly updates about Fuckup Nights, you can unsubscribe anytime if you no longer want to hear from us.

You have Successfully Subscribed!