Conceptul global al evenimentului Fuckup Nights, in cadrul careia antreprenori, sportivi, actori, manageri povestesc despre esec, este prezent, din luna martie, si la Timisoara. La prima editie, cea din 23 martie, vor fi prezenti 5 antreprenori timisoreni, tineri, care s-au confruntat cu esecul de mai multe ori.

Primii care vor deschide seara sunt Andreea si Norbert Tako, fondatori AMBASADA si Plai.

Andreea Iager Tako a studiat psihologia si dezvoltarea durabila, a lucrat in resurse umane si marketing, dar a ramas mereu activa ca voluntar, activitate inceputa inca din clasele primare.

Norbert Tako a studiat Stiinte Politice, a condus departamentul de marketing al unei companii IT, dar sufletul a fost mereu langa muzica, asa ca s-a dezvoltat ca specialist in productie de evenimente.

Impreuna au fondat 3 ONGuri (inca active) si 2 firme (pe care le-au inchis), dar au ramas fideli statutului de voluntari pentru PLAI si, in ultimii doi ani, AMBASADA.

Stefan Szakal este in prezent CEO-ul companiei de web development [e-spres-oh] si presedintele Asociatiei Ctrl-D. Dar are in portofoliu enorm de multe proiecte cu povesti foarte interesante. Va povesti despre ele la Fuckup Nights Timisoara.

Diana Amza este o persoana extrem de curajoasa, optimista si determinata sa impinga Romania inainte astfel incat societatea in care va creste fetita ei sa fie ghidata de principii precum: respect pentru demnitatea umana, sanatate pentru trup, minte si suflet, incredere in infinitul potential uman. De-a lungul vietii sale, Diana a prezentat oamenilor din jurul ei perspective diferite si a pus in practica concepte inedite. Cele mai importante roluri pe care le-a indeplinit in ultimii 4 ani, de cand este mamica, au fost acelea de:

Ultramaratonista – Diana este printre primele femei din Romania care a alergat 100 kilometri;

Fondatoare a comunitatii Supermamicilor alergatoare – comunitate in care mamicile alearga impreuna si ofera copiilor modelul pretuirii de sine si nu cel al renuntarii la sine;

Life Coach – Diana insoteste oamenii in calatoria lor spre o versiune personala mai buna si atingerea obiectivelor lor de viata;

Organizatoare a concursului de alergare S24H – primul concurs de 24h alergare din Romania;

Organizatoare a proiectului Saptamana Sanatatii – un concept wellness prin care aduce in fata angajatilor din companii specialisti din diverse domenii: nutritie, sport, relaxare, gandire pozitiva.

Toate acestea le-a implinit ghidandu-se dupa moto-ul „Daca poti s-o visezi, poti s-o realizezi!”.

Valentin Muresan este manager general Movidius Romania, o companie de IT care cu cateva luni in urma a fost cumparata de INTEL. A studiat si a locuit in strainatate, insa la un moment dat a hotarat sa revina in Romania, unde, pe langa viata profesionala, este implicat intr-o serie de proiecte caritabile si care aduc numeroase beneficii comunitatii.

Prezentarea pe care a pregatit-o pentru Fuckup Nights Timisoara poate deveni un subiect de film sau de roman. Inspaimantatoare la prima vedere, starneteste rasete datorita felului in care Valentin o povesteste.

Va asteptam sa ascultati prezentarea unor povesti in care esecul a fost un ingredient si care astazi sunt considerate succese.

Subscribe to our Newsletter and receive a free copy of the Fuckup Book

We will send you monthly updates about Fuckup Nights, you can unsubscribe anytime if you no longer want to hear from us.

You have Successfully Subscribed!