Înainte de a pleca toată lumea în vacanța de vară și până încă nu ne moleșește total căldură, am planificat a treia ediție Fuckup Nights Timișoara în 29 iunie, de la ora 19.00, la Pub KOLORO, pe bv. Vasile Pârvan nr.9.

Am păstrat elementul business pentru acest eveniment, invitându-l în fața publicului dornic să afle lucruri despre antreprenoriat pe Sorin PRADA. De mai bine de 20 de ani este activ în mediul de afaceri în companii de advertising, food&drink, iar experiența acumulată o împărtășește și cu studenții de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Timișoara. Deci este dascăl și practician. Credem că are multe de spus și noi avem multe de învățat de la el.

Pentru a treia ediție ne-am propus să avem prezentări și ale unor proiecte care au pus Timișoara în lumina reflectoarelor național și internațional. Aici avem multă pasiune, curaj și hotărâre pentru a trece orice culme. Ca și în business de fapt, dar următorii speakeri sunt din domeniile cultură și sport.

Ne va povesti din culisele proiectului Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2021 Simona NEUMANN, managerul organizației care a gestionat acest proiect. Sigur ați auzit despre candidatura Timișoarei, ați avut o părere, ați auzit o părere… Haideți să vedem cum au stat de fapt lucrurile acolo unde s-a lucrat pentru o câștiga competiția națională.

Al treilea invitat am aflat că a fost decorat de președintele României cu Ordinul Steaua României, în grad de Cavaler pentru merite sportive excepționale, pentru promovarea pozitivă a țării în lume, în alpinism.

Horia COLIBĂȘANU a reușit în primăvara acestui an să urce pe Everest fără oxigen suplimentar și fără șerpași. A fost cea mai performantă expediție românească organizată pe Everest și din câte a povestit el nu a fost deloc ușor. Ba chiar la primele încercări a …. eșuat. Dar nu a renunțat și uite că azi ne cam mândrim toți că e de-al nostru. Și că a fost primul alpinist din lume care a urcat pe ruta nordică practicând alpinism pur.

La sfârșitul prezentărilor, fiecare speaker mai stă “în fața clasei” – o postură confortabilă pentru dl Sorin Prada – pentru întrebările voastre.

Vă rugăm să vă înscrieți aici: https://goo.gl/e26vNP ca să pregătim suficiente scaune, bere și limonadă.

Subscribe to our Newsletter and receive a free copy of the Fuckup Book

We will send you monthly updates about Fuckup Nights, you can unsubscribe anytime if you no longer want to hear from us.

You have Successfully Subscribed!