#FUN Maastricht is happy to announce the very first private event. For this event we would like Psychotherapy students to join. Therapists in the sh!t edition will be held in Dutch language.


Primeur bij FUN Maastricht: een Special Edition, Nederlands gesproken, over falen en blunders in de (jeugd)zorg. Een werkveld waarin een fout meestal direct van invloed is op de cliënt. Openheid hierover vergt lef. Onze sprekers hebben dat. Een avond over foutenmakenmoed. Een avond over groei.

Fouten maken in het werken met mensen is onvermijdelijk, erover praten vaak ongemakkelijk. Zeker in een tijd waarin succes en resultaat voorop staan. Dit geldt ook voor het terrein waarop therapeuten zich begeven. Therapieën moeten in korte tijd tot oplossingen van ingewikkelde problemen leiden. Mogen behandelaren daarbij nog wel fouten maken, van zichzelf en van hun omgeving?
Fouten maken is nodig om te kunnen groeien, maar is er in het huidige behandelklimaat nog voldoende tijd en ruimte om ervan te leren?

Daarover gaat deze speciale FuckUpNight. Drie bekende en vooraanstaande systeem- en psychotherapeuten aan het woord. Zij nemen het publiek mee in hun verhalen uit de praktijk waarin het mis ging, hoe ze het opgelost hebben en wat ze ervan geleerd hebben. Daarna is er ruimte voor vragen en discussie.

Het is een grote eer u te mogen meedelen, dat zich bereid hebben getoond hun prijs voor het meesterschap te delen met ons:

➼ Dhr. Jan Olthof: psychotherapeut,
systeemtherapeut, supervisor, opleider en
schrijver van verschillende boeken en artikelen over
narratieve systeemtherapie

➼ Dhr. Bruno Hillewaere: systeempsychotherapeut,
supervisor, hoofdopleider bij Euthopia in
Breda en opleider bij verschillende opleidingsinstellingen
in Nederland en België, auteur van
Meerdere artikelen over systeemtherapie,

➼ Mw. Annette Heffels: klinisch psycholoog,
partner-relatietherapeut, supervisor en
schrijfster van verschillende boeken en columns
over vraagstukken in de opvoeding en
partner-relatietherapie.

Entree is inclusief hapjes en drankjes voor geheel de avond.
Kaarten zijn beperkt dus wees er snel bij!

Subscribe to our Newsletter and receive a free copy of the Fuckup Book

We will send you monthly updates about Fuckup Nights, you can unsubscribe anytime if you no longer want to hear from us.

You have Successfully Subscribed!