Gothenburg

Göteborg

FuckUp Nights kommer till Göteborg torsdagen den 8 juni 2017 på Hotel & Ristorante Bellora, Kungsportsavenyn 6

Nästa event: tisdagen den 26 mars 2019.

FuckUp Nights Göteborg vol. 10 äger rum på Zamenhof vid Esperantoplatsen. Biljetterna är gratis men begränsade, boka dina biljetter på Eventbrite här.

Mingel, flipperspel och trivsel från kl 17, sedan börjar eventet kl 18 och håller på till halv åtta nån gång.

Ursäkta asful hemsida. Följ oss gärna på Facebook för uppdateringar om talare etc. (Ibland glömmer vi bort att uppdatera sidan du tittar på just nu. Hör av dig till [email protected] om du har några frågor – ja, punkt CO och inte punkt COM som vi råkade trycka på våra visitkort).


En ordentligt fuckup kan vara värdefull om man bara tvingar sig själv att undersöka vad som gick åt skogen. Om inte annat kan det vara förlösande och lärorikt (eller kul) att höra när andra berätta om sina misslyckanden. Det är det FuckUp Nights handlar om. En sorts AW där vi samlas och lyssnar på tre talare som berättar om sina största misstag medan vi kanske tuggar i oss en smarrig bowl och har något trevligt i glaset tillsammans med goda vänner och annat löst folk.

FuckUp Nights Göteborg arrangeras varannan månad. Följ oss på Facebook eller Instagram för uppdateringar om kommande event, biljettsläpp och talare.

Konceptet kommer från Mexiko där det startade 2012 med att fem kompisar pratade om att misslyckanden var alldeles för stigmatiserade. Idag finns det i över 300 städer i 70 länder. Göteborgskapitlet drog igång 2017 och vi som driver det heter Daniel Sjölin, Gabriel Engberg och Jenny Johansson.


Huvudsponsor: Beyond Communication
Medsponsor: Zamenhof
Kompisar: Creative Mornings GBG

Kontakta Fuckup Nights Göteborg

13 + 3 =

Want to organize FUN in your city?

Subscribe to our Newsletter and receive a free copy of the Fuckup Book

In one monthly update from Fuckup Nights

You have Successfully Subscribed!