Gothenburg

Göteborg

FuckUp Nights kommer till Göteborg torsdagen den 8 juni 2017 pÄ Hotel & Ristorante Bellora, Kungsportsavenyn 6

OBS instÀllt: FuckUp Nights Göteborg vol. 12 den 28 maj 2019.

Efter en serie interna fuckups har vi tyvÀrr blivit tvungna att stÀlla in eventet 28/5 i sista sekund. Vi spenderar sommaren vid skampÄlen och Äterkommer pÄ Facebook, Instagram och den hÀr sajten med datum och detaljer nÀr det blir dags för nÀsta event.


UrsĂ€kta asful hemsida. Följ oss gĂ€rna pĂ„ Facebook för uppdateringar om talare etc. (Ibland glömmer vi bort att uppdatera sidan du tittar pĂ„ just nu. Hör av dig till [email protected] om du har nĂ„gra frĂ„gor – ja, punkt CO och inte punkt COM som vi rĂ„kade trycka pĂ„ vĂ„ra visitkort).


En ordentligt fuckup kan vara vÀrdefull om man bara tvingar sig sjÀlv att undersöka vad som gick Ät skogen. Om inte annat kan det vara förlösande och lÀrorikt (eller kul) att höra nÀr andra berÀtta om sina misslyckanden. Det Àr det FuckUp Nights handlar om. En sorts AW dÀr vi samlas och lyssnar pÄ tre talare som berÀttar om sina största misstag medan vi kanske tuggar i oss en smarrig bowl och har nÄgot trevligt i glaset tillsammans med goda vÀnner och annat löst folk.

FuckUp Nights Göteborg arrangeras varannan mÄnad. Följ oss pÄ Facebook eller Instagram för uppdateringar om kommande event, biljettslÀpp och talare.

Konceptet kommer frÄn Mexiko dÀr det startade 2012 med att fem kompisar pratade om att misslyckanden var alldeles för stigmatiserade. Idag finns det i över 300 stÀder i 70 lÀnder. Göteborgskapitlet drog igÄng 2017 och vi som driver det heter Daniel Sjölin, Gabriel Engberg och Jenny Johansson.


Huvudsponsor: Beyond Communication
Medsponsor: Zamenhof
Kompisar: Creative Mornings GBG

Kontakta Fuckup Nights Göteborg

4 + 11 =

Want to organize FUN in your city?

Subscribe to our Newsletter and receive a free copy of the Fuckup Book

You have Successfully Subscribed!