Timișoara intră în rețeaua internațională a orașelor în care sunt organizate întâlnirile Fuckup Nights. Sunt întâlniri în cadrul cărora câteva persoane povestesc cu lejeritate momentele de eșec din viață, cum au trecut peste și ce a fost de folos în acea experiență. Pentru că DA, eșecul este o oportunitate pentru a progresa. Nu crezi asta?

Ca să crezi te așteptăm la serile Fuckup Nights în Timișoara  și o să ne dai dreptate.

Ce este Fuckup Nights sau FUN?

Mișcarea FUN a început în 2012 în New Mexico. Câțiva prieteni au început să povestească lucruri nasoale care li s-au întâmplat. Și le-a făcut plăcere. Chiar au tras concluzii extrem de utile. Au repetat întâlnirea, dar cu mai mulți prieteni. Și, ghici ce? Și celorlați le-a plăcut, au râs și au considerat că să vorbească despre eșec este extraordinar. Pentru că nu doar succesul este reper în viață. El este de fapt urmarea lecțiilor generate de situații considerate eșec.

Serile Fuckup Nights au devenit super interesante, oamenii au început să vorbească despre asta și să preia ideea. Iar acum este o mișcare internațională care povestește, chestionează și, în final, sărbătorește eșecul.

FUN în România

Din martie 2017 o facem și în Timișoara. Pentru că și aici avem parte de eșec, iar din greșeli e bine să învățăm. Ca să nu le tot repetăm.

În 23 martie, de la ora 19:00 ne întâlnim la AMBASADA, cu câțiva timișoreni care au acceptat să ne spună cum au trăit eșecul și ce a adus bun în viața lor.

Ne dăm întâlnire cu eșecul. De acord?

 

Subscribe to our Newsletter and receive a free copy of the Fuckup Book

We will send you monthly updates about Fuckup Nights, you can unsubscribe anytime if you no longer want to hear from us.

You have Successfully Subscribed!