TIMIȘOARA

Timișoara intră în rețeaua internațională a orașelor în care sunt organizate întâlnirile Fuckup Nights.

Sunt întâlniri în cadrul cărora câteva persoane povestesc cu lejeritate momentele de eșec din viață, cum au trecut peste și ce a fost de folos în acea experiență. Pentru că DA, eșecul este o oportunitate pentru a progresa. Nu crezi asta?

Te așteptăm la serile Fuckup Nights în Timișoara și o să ne dai dreptate.

Mișcarea Fuckup Nights a început în 2012 în New Mexico. Câțiva prieteni au început să povestească lucruri nasoale care li s-au întâmplat. Și le-a făcut plăcere. Chiar au tras concluzii extrem de utile. Au repetat întâlnirea, dar cu mai mulți prieteni. Și, ghici ce? Și celorlați le-a plăcut, au râs și au considerat că să vorbească despre eșec este extraordinar. Pentru că nu doar succesul este reper în viață. El este de fapt urmarea lecțiilor generate de situații considerate eșec.

Serile Fuckup Nights au devenit super interesante, oamenii au început să vorbească despre asta și să preia ideea. Iar acum este o mișcare internațională care povestește, chestionează și, în final, sărbătorește eșecul.

Din martie 2017 o facem și în Timișoara. Pentru că și aici avem parte de eșec, iar din greșeli e bine să învățăm. Ca să nu le tot repetăm.

Inițiativa organizării serilor Fuckup Nights la Timișoara aparține agenției de publicitate și marketing Atu Advertising.

URMĂTORUL EVENIMENT

Locație eveniment: AMBASADA
Dată: 15 noiembrie 2017
Ora: 19:00
Vorbitori: Angela Boarteș, Radu Marinescu, Gigi Nacev

Au mai rămas

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Drumul spre succes e pavat cu eșec

Drumul spre succes e pavat cu eșec

Luna noiembrie 2017 ne aduce încă o ediție Fuckup Nights Timișoara cu trei povești despre eșec și lecții învățate. Invitații celei de-a cincea ediții au domenii diferite de activitate, dar au trăit aproape la fel de intens momentele în care lucrurile nu le-au ieșit...

read more
Cine vine la a patra ediție Fuckup Nights Timișoara

Cine vine la a patra ediție Fuckup Nights Timișoara

Începem și noi toamna cu a relua activitățile suspendate peste vară. Așa că în 28 septembrie, de la ora 19.00, vă invităm la AMBASADA la a patra ediție Fuckup Nights Timișoara cu trei povești despre eșec personal și profesional sau ambele. Am avut șansa să întâlnim...

read more
Timișoara intră în rețeaua internațională FuckUp Nights

Timișoara intră în rețeaua internațională FuckUp Nights

Timișoara intră în rețeaua internațională a orașelor în care sunt organizate întâlnirile Fuckup Nights. Sunt întâlniri în cadrul cărora câteva persoane povestesc cu lejeritate momentele de eșec din viață, cum au trecut peste și ce a fost de folos în acea experiență....

read more

Subscribe to our Newsletter and receive a free copy of the Fuckup Book

In one monthly update from Fuckup Nights

You have Successfully Subscribed!